Zijnscirkel voor vrouwen

IMG_4553

Vrouwencirkel in Utrecht

Ben je op zoek naar een vrouwencirkel waarin je je veilig, geborgen en verbonden voelt en kunt Zijn wie je bent? Wil je ervaren hoe het is om belichaamd te zijn en samen met andere vrouwen te delen en te helen? Wil je kennismaken met het Zijnsgeoriënteerde werk of dit verdiepen? Voel je dan welkom in deze cirkel. Een Zijnscirkel speciaal voor vrouwen die verlangen naar verbinding met zichzelf en hun lichaam en verbinding met andere vrouwen in een ‘sacred space’.

Vrouwencirkels zijn een al eeuwenoud ritueel om te delen, verbinden en te verdiepen. Vrouwelijke kracht, lichaamswijsheid en Zijnsgeoriënteerd werk neemt een belangrijke plaats in. In een cirkel kun je ervaren dat op deze manier samenzijn helend en therapeutisch werkt en voelt als vriendschap of sisterhood. Samen-Zijn versterkt het gezamenlijke (energetische) veld. Alles wat gedeeld wordt blijft in de cirkel, oplossingen en adviezen geven we niet. Vertrouw erop dat een passend antwoord altijd ontstaat in jezelf.

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen, dus wacht niet te lang en meld je aan!

In deze Vrouwencirkel mag je voelen, vertragen, verstillen, verbinden, delen en ontvangen

Deze Zijnscirkel voor vrouwen biedt je een veilige, warme ruimte waarin je volledig jezelf mag zijn en welkom bent met alles wat er in je leeft. Door voelen, vertragen, verstillen, verbinden, delen en ontvangen maken we op diep niveau contact met onszelf en elkaar. Er ontstaat een veld, een ‘sacred space’ waarin alles welkom is en waarin je je gedragen voelt. De cirkel is gefundeerd op liefde, vertrouwen en oordeelloosheid. 

Vanuit afstemming op je lichaam ervaar je een diepe verbinding met jezelf. Hoe meer je aanwezig bent in je lichaam, hoe dichter je je bij jezelf voelt. Je ont-dekt hoe het echt met je gaat en voelt beter wat je nodig hebt. Embodiment en voelend verwoorden van wat er in je leeft, heeft een centrale plaats in de cirkel. Wat er ook wordt aangeraakt of bij je naar boven komt, het is welkom in de bedding van de groep. Ik begeleid de cirkel en jou persoonlijk op Zijnsgeoriënteerde, lichaamsgerichte wijze.

Wat gebeurt er in de cirkel?

Een intentie zetten, samen mediteren, lichaamswerk, Zijnsgeoriënteerde oefeningen, sharings, ademwerk en muziek zullen terugkerende onderdelen zijn. In sharings (deelrondes) nodig ik je uit om te delen wat er in je leeft. Ik zal je daarbij steeds naar lichaamssensaties en de ‘felt sense’ (de gevoelde ervaring in je lichaam) vragen. Dit helpt je gronden in jezelf en nodigt je uit om in je ervaring in het Nu te Zijn. Iets wat je buiten de cirkel kunt integreren in je leven. Ik heb ruimte voor 8 vrouwen. Kom je ook? Stuur een WhatsApp. Als je vragen hebt kun je ze via deze weg stellen of via de knop hieronder.

Als deelnemer van deze Zijnscirkel mag je een individuele coachingssessie boeken voor slechts €50 (75 min. t.w.v. €109. Omdat er mogelijk belangrijke thema’s of emoties worden aangeraakt is het fijn om hier 1 op 1 mee verder te werken. 

Alle praktische info op een rij

Voor wie: Voor jou, vrouw (25-55 jaar) op zoek naar verdieping, verbinding, belichaming en Zijn

Wanneer en hoe laat: Dinsdagdagavond 11/4, 9/5, 6/6, 4/7  19.00-21.30 uur (inloop met thee vanaf 19u, opening cirkel 19.15)

Waar: Centrum Awananda. Kanaalweg 84A. Je kunt gratis parkeren.

Investering: €35 per avond (te voldoen per tikkie na opgeven, factuur op verzoek)

Wat levert het op: Een stap in bewustwording en je persoonlijke- en spirituele groei. Je groeit in lichaamsbewustzijn, contact met je lichaamswijsheid, diepe verbinding met jezelf en elkaar. Je krijgt voelend inzicht in jezelf en ervaart de helende werking van de veilige, warme bedding in een vrouwencirkel. Je maakt kennis met het Zijnsgeoriënteerde werk en leert praktische oefeningen die je zelf thuis kunt doen. 

Hoe meld ik me aan: Aanmelden kan tot uiterlijk 1 week van te voren en doe je heel gemakkelijk met een Whatsapp bericht door op het Whatsapp icoontje te klikken. Ik neem dan contact met je op. Je kunt ook een bericht sturen via de knop hieronder. 

Overig: We zitten op de grond op yogamatten en mediatiekussens. Ik zorg voor warme dekens. Fijn als je je warm en comfortabel kleedt, in laagjes, lekkere dikke sokken.

Cirkel gaat door vanaf 4 aanmeldingen.

Als je vragen hebt, kun je deze ook via deze weg stellen. Leuk om te verbinden op Instagram, daar deel ik ook informatie over deze cirkel en andere inspiratie.

IMG_4555
Menu