Werkwijze

Jong braamblad

Bewust – belichaamd – innerlijk vrijJe jas mag uit, groei naar wie je bent!

Als wij samen aan de slag gaan, zul je mij ervaren als supporter die je gaandeweg steeds minder nodig hebt. Doel mag zijn dat jij steeds meer wordt, wie je in de kern al bent! 

We starten met een (gratis) kennismakingsgesprek. Klopt het voor ons allebei, dan volgt een intakegesprek. Als je je coachvraag niet helder hebt, dan help ik je daarbij. Vaak blijkt er gaandeweg een essentiëlere vraag achter de hulpvraag te zijn. Ik bied trajecten van 5, 8 en 12 sessies, maar coaching is altijd maatwerk. We evalueren tussendoor en het is altijd mogelijk om een traject te verlengen (als bestaande klant ontvang je dan een korting).

Ik zal je vragen te reflecteren en oefeningen die je krijgt aangereikt uit te proberen in persoonlijke beoefening en te toe te passen in je dagelijks leven. Op die manier blijk je zelf je beste coach te zijn!

Sessies duren 75 of 90 minuten, afhankelijk van de behoefte. In coaching bij kanker zijn sessies vaak 60 minuten, omdat energiebeperking dat vraagt. Coaching vindt plaats in mijn praktijk in Utrecht of online (Zoom). Een combinatie van die twee is goed mogelijk! Ik neem je ook graag mee naar buiten. In de natuur kun je je vaak heel goed verbinden met jezelf en alles in en om je heen.

Door Lichaamsgerichte- en Zijnsgeoriënteerde coaching & therapie en Mindful Embodiment maak je contact met wat er Hier en Nu in je leeft. Door liefdevol aanwezig te zijn bij wat er is, ontstaat er rust, zelfs bij de grootste (innerlijke) moeilijkheden. Een gevolg hiervan is rust in je hoofd, innerlijke vrede en vertrouwen. Het contact met je intuïtie groeit. Je voelt je (weer) thuis in je lichaam, wat zeker belangrijk is als je het gevoel hebt dat je lichaam je in de steek liet door bijv. kanker, burn-out, fertiliteitsproblemen en verlies. Het mooie is dat als je leert vertrouwen op je lichaamswijsheid je gaat ervaren dat je veel meer bent dan je lichaam.

Verbonden met jezelf durf je uit je (slachtoffer)rol te stappen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Authentiek en (Zelf)liefdevol leven vanuit rust helpt je keuzes maken die kloppen voor jou. Als jij goed voor jezelf zorgt, ben je als vanzelf van betekenis!

  • Mensen beschrijven mij als helder, oordeelloos, waarachtig, betrokken en liefdevol confronterend
  • Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van leven na kanker en leven met verlies rond fertiliteit en zwangerschap.
  • Ik werk creatief en intuïtief. Naast Lichaamsgerichte- en Zijnsgeoriënteerde Coaching / Begeleiding maken Meditatie, Visualisatie, (energetisch) Lichaamswerk & intuïtieve dans, Yoga & Mindful Embodiment deel uit van mijn werk. Ik heb ervaring met The Work van Byron Katie, EFT van Sue Johnson en de R.A.I.N. benadering van Tara Brach. Grote inspiratiebronnen zijn mijn dochter, de Natuur, Muziek/Zingen, Fotografie, Schrijven/Poëzie

Voel je JA En wil je aan de slag, juist door te stoppen met je best doen? Kom dan kennismaken! Je bent van harte welkom!

Menu