Wat jij mag verwachten

Jong braamblad

Bewust – belichaamd – innerlijk vrijLevenslustig en levensluchtig ZIJN wie je bent, zonder krappe jas

Als wij samen aan de slag gaan, zul je mij ervaren als supporter die je gaandeweg steeds minder nodig hebt. Doel mag zijn dat jij steeds meer wordt, wie je in de kern al bent! 

We starten met een (gratis) kennismakingsgesprek. Klopt het voor ons allebei, dan volgt een intakegesprek. Als je je coachvraag niet helder hebt, dan help ik je daarbij. Vaak blijkt er gaandeweg een essentiëlere vraag achter de hulpvraag te zijn. Ik bied trajecten, maar coaching is altijd maatwerk. Breathwork en yoga zijn als losse sessie ste boeken. 

Ik zal je vragen te reflecteren en oefeningen die je krijgt aangereikt uit te proberen in persoonlijke beoefening en te toe te passen in je dagelijks leven. Op die manier blijk je een goede coach te zijn voor jezelf!

Sessies duren 75 of 90 minuten, ademsessies eerder 2 uur, een Reiki behandeling 1 uur. Dit is goed te combineren! In coaching bij kanker zijn sessies vaak 60 minuten, omdat energiebeperking dat vraagt. Coaching vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Utrecht (ma) en in mijn ruimte aan de kanaalweg (di en vr, Reiki behandelingen en Breathwork alleen hier). Online (Zoom) is mogelijk (niet bij breathwork). 

Ik werk vanuit een holistische visie, de connectie tussen lichaam, geest (psyche) en spirit. Met inzet van Lichaamsgerichte- en Zijnsgeoriënteerde coaching, lichaamswerk (en yoga) ademwerk en energiewerk maak je contact met wat er Hier en Nu in je leeft. Door liefdevol aanwezig te zijn bij wat er is, ontstaat er rust, zelfs bij de grootste (innerlijke) moeilijkheden. Een gevolg hiervan is rust in je hoofd, innerlijke vrede en vertrouwen. Het contact met je intuïtie groeit. Je voelt je (weer) thuis in je lichaam, wat zeker belangrijk is als je het gevoel hebt dat je lichaam je in de steek liet door bijv. kanker, burn-out, fertiliteitsproblemen en verlies. Het mooie is dat als je leert vertrouwen op je lichaamswijsheid je gaat ervaren dat je veel meer bent dan je lichaam.

Verbonden met je lichaam, je adem en je diepste Zelf durf je uit je (slachtoffer)rol te stappen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Authentiek en (Zelf)liefdevol leven vanuit rust helpt je keuzes maken die kloppen voor jou. Als jij goed voor jezelf zorgt, ben je als vanzelf van betekenis!

 • Mensen beschrijven mij als helder, oordeelloos, waarachtig, betrokken en liefdevol confronterend
 • Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van leven na kanker en leven met verlies rond fertiliteit en zwangerschap.
 • Ik werk polyvagaal en trauma bewust, creatief en intuïtief. Naast Lichaamsgerichte- en Zijnsgeoriënteerd werk en Breathwork maken meditatie, visualisatie, (energetisch) lichaamswerk & intuïtieve dans, yoga & mindful embodiment deel uit van mijn werk. Ik heb ervaring met The Work van Byron Katie, EFT van Sue Johnson en de R.A.I.N. benadering van Tara Brach. Grote inspiratiebronnen zijn mijn dochter, de Natuur, Muziek/Zingen, Fotografie, Schrijven/Poëzie

Voel je JA En wil je aan de slag, juist door te stoppen met je best doen? Kom dan kennismaken! Je bent van harte welkom!

deJasvanJos – voor levenslust en levenslucht

Gevolgde opleidingen en achtergrond

Als jong meisje was ik al bezig met spiritualiteit, een helder voelen en weten dat er meer is dan ik zie. Zolang ik me kan heugen heb ik een grote interesse in en liefde voor mensen en wat de mens beweegt. Lichaamsbewustzijn, zelfexpressie en belichaming zijn in toenemende mate belangrijk in mijn leven en werk. Ik werk polyvagaal en trauma sensitief. Mijn groeiweg in Zelfbevrijding, Zelfrealisatie en Zelfactualisatie is motivatie voor het werk dat ik met anderen doe. Hoe mooi is dat! Een greep uit de opleidingen die ik volgde (met als gemene deler bewustZijn, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en belichaming):

 • Ademcoachopleiding – The Breathwork Coach (Lars Faber)
 • Reiki I, II en III
 • EFT & TFT Tapping Practioner (Udemy)
 • De Polyvagaaltheorie in je praktijk (ConAmore)
 • Mindlift Breathwork Masterclass, Level 1 Breathwork Biohacker (Kasper van der Meulen)
 • Vierjarige Coachopleiding Zijnsoriëntatie (Centrum Zijnsoriëntatie)
 • Nature Based Coaching – online training (Innersteps)
 • RYS 200 (Holistic) Hatha Yoga Teacher Training (Arhanta Yoga Ashrams)
 • RYS 50 Yin Yoga Teacher Training (Arhanta Yoga Ashrams)
 • Masterclass Zijnsgeoriënteerde Rouw- en Verliesverwerking (Chris Kersten – Centrum Zijnsoriëntatie)
 • TNBW Academy – bezield ondernemen en ondernemersvaardigheden (Mabel Duchossoy en Crystal Kwee)
 • Master (Ecologische) Pedagogiek (MEd)
 • Social & Cultural Education (HvU)
Menu