Zijnscirkel - Vrouw & Zijn

IMG_4553

Vrouwencirkel in Utrecht (Zuilen)

Ben je op zoek naar een vrouwencirkel waarin je je veilig, geborgen en verbonden voelt en kunt Zijn wie je bent? Wil je ervaren hoe het is om belichaamd te zijn en samen met andere vrouwen te delen en te helen? Voel je dan welkom in deze cirkel. Een Zijnscirkel speciaal voor vrouwen die verlangen naar verbinding met zichzelf en hun lichaam en verbinding met andere vrouwen in een ‘sacred space’.

Vrouwencirkels zijn een al eeuwenoud ritueel om te delen, verbinden en te verdiepen. Vrouwelijke kracht en lichaamswijsheid neemt een belangrijke plaats in. In een cirkel kun je ervaren dat op deze manier samenzijn helend en therapeutisch werkt (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, energetisch) en voelt als vriendschap of sisterhood. Doordat we vijf keer samenkomen, versterken we door dit samen-Zijn het gezamenlijke veld. Alles wat gedeeld wordt blijft in de cirkel, oplossingen en adviezen geven we niet. Vertrouw erop dat een passend antwoord altijd ontstaat in jezelf.

Er is plek voor maximaal 6 vrouwen, dus wacht niet te lang en meld je aan!

In deze Vrouwencirkel mag je voelen, vertragen, verstillen, verbinden, delen en ontvangen

Deze Zijnscirkel speciaal voor vrouwen biedt je een veilige, warme ruimte waarin je volledig jezelf mag zijn en welkom bent met alles wat er in je leeft. Door voelen, vertragen, verstillen, verbinden, delen en ontvangen maken we op diep niveau contact met onszelf en elkaar. Er ontstaat een veld, een ‘sacred space’ waarin alles welkom is en waarin je je gedragen voelt. De cirkel, waarin ik 6 vrouwen ontvang, is gefundeerd op liefde, vertrouwen en oordeelloosheid. 

Vanuit afstemming op je lichaam ervaar je een diepe verbinding met jezelf. Hoe meer je aanwezig bent in je lichaam, hoe dichter je je bij jezelf voelt. Je ont-dekt hoe het echt met je gaat en voelt beter wat je nodig hebt. Embodiment en voelend verwoorden van wat er in je leeft, neemt een centrale plaats in tijdens de cirkel. Wat er ook wordt aangeraakt of bij je naar boven komt, het is welkom in de bedding van de groep. Ik begeleid de cirkel en jou persoonlijk op Zijnsgeoriënteerde, lichaamsgerichte wijze.

Wat gebeurt er in de cirkel?

Een intentie zetten, samen mediteren, lichaamswerk, Zijnsgeoriënteerde oefeningen, sharings, ademwerk en muziek zullen terugkerende onderdelen zijn. In sharings (deelrondes) nodig ik je uit om te delen wat er in je leeft. Ik zal je daarbij steeds naar lichaamssensaties en de ‘felt sense’ (de gevoelde ervaring in je lichaam) vragen. Dit helpt je gronden in jezelf en nodigt je uit om in je ervaring in het Nu te Zijn. Iets wat je buiten de cirkel kunt integreren in je leven. Er is plek voor maximaal 6 vrouwen, dus wacht niet te lang en meld je aan! Dat kan door op het WhatsApp icoontje te klikken of op de groene knop hieronder tot uiterlijk do 13 oktober!  Als je vragen hebt kun je ze via deze wegen stellen.

Als deelnemer van deze Zijnscirkel mag je een individuele coachingssessie boeken voor slechts €30 (75 min. t.w.v. €99). In mijn praktijk in Utrecht (of online). Omdat er mogelijk belangrijke thema’s of emoties worden aangeraakt is het fijn om hier 1 op 1 mee verder te werken. 

IMG_4555

Alle praktische info op een rij

Voor wie: Voor jou, vrouw (25-55 jaar) op zoek naar verdieping, verbinding, belichaming en Zijn

Wanneer: Donderdagavond 20 en 27 oktober, 10 en 17 november en do 1 december 2022. Individuele sessies plannen we in overleg.

Hoe laat: 19.00-21.30 uur (inloop met thee vanaf 19u, opening cirkel 19.15)

Waar: De zolder boven de theeschenkerij in Stadstuin Zuilen. Je kunt gratis parkeren op de hoek van Zuilenselaan en Daalsweg. Je kunt naar binnen via het hek aan de voorkant, bij de theeschenkerij.

Investering: €35 per avond (€175 totaal voor 5 avonden, incl. btw). Als deelnemer van de cirkel mag je een individuele sessie boeken voor €30 (75 min., normaal €99)

Wat levert het op: Een stap in bewustwording en je persoonlijke- en spirituele groei. Je groeit in lichaamsbewustzijn, contact met je lichaamswijsheid, diepe verbinding met jezelf en elkaar. Je krijgt voelend inzicht in jezelf en ervaart de helende werking van de veilige, warme bedding in een vrouwencirkel. Je maakt kennis met het Zijnsgeoriënteerde werk en leert praktische oefeningen die je zelf thuis kunt doen. 

Hoe meld ik me aan: Aanmelden kan tot uiterlijk 13 oktober en doe je heel gemakkelijk met een Whatsapp bericht door op het Whatsapp icoontje te klikken. Ik neem dan contact met je op. Je kunt ook een bericht sturen via de knop hieronder. Betaling gaat per tikkie (factuur op verzoek).

Overig: We zitten op de grond op yogamatten en mediatiekussens. Ik zorg voor warme dekens. Fijn als je je warm en comfortabel kleedt, in laagjes, lekkere dikke sokken.

Als je vragen hebt, kun je deze ook via deze weg stellen. Leuk om te verbinden op Instagram, daar deel ik ook informatie over deze cirkel en andere inspiratie.

Menu