Reiki

meditation, spiritual, yoga-1384758.jpg

Wat is Reiki?

Reiki (Rei = ziel, Ki = bronenergie) is een healingtechiek die haar oorsprong vindt in Japan. Reiki is zacht en krachtig tegelijk. De energie vindt altijd haar weg naar waar dat het meeste nodig is. Door mijn handen op of boven jouw lichaam te houden, kan de Reiki energie stromen. Vaak ervaar je dit als een warme stroom, maar dat hoeft niet. Door mijn handen te volgen, kan ik (zonder dat ik dat altijd begrijp) voelen waar mijn handen als het ware naartoe getrokken worden. Reiki is een zachte, energetische, spirituele geneeswijze en bewustwordingstool die je helpt om op diep niveau te helen en in contact te komen met de diepere lagen in jezelf. Doordat je niet hoeft te praten en te analyseren en enkel hoeft te ontvangen is het een hele prettige manier om ruimte te geven aan ont-spanning, overgave en healing. Soms praat ik tijdens een sessie, soms niet. 

Reiki werkt op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Voor de sessie spreken we kort over waar je mee komt en doen we een oefening om in het lijf te komen. Dan neem je plaats op de massagetafel. Ik stem me af op jou en jouw energie en laat mijn handen en intuïtie leidend zijn. Het kan zijn dat er diepe ontspanning volgt. Het kan ook zijn dat er van alles (energetisch of emotioneel) in beweging komt. Als mij wat wordt ingegeven, voel ik ter plekke aan wat tijdens of na de sessie gedeeld wil worden. Na de sessie heb je rustig de tijd om bij te komen en te delen over wat er is losgemaakt of aangeraakt. Dit hoeft niet. Je krijgt lekker wat te drinken  (veel water drinken is na een sessie aan te raden).

Als ik Reiki inzet tijdens een coachtraject (intuïtief en uiteraard in afstemming met jou en jouw behoefte), dan is een Reikisessie een heel fijn als uitgangspunt voor verder dieptewerk of integratie. Je kunt de sessie ook los boeken. Sessies vinden plaats in mijn fijne praktijkruimte in Centrum Awananda aan Kanaalweg 84A in Utrecht. Voor het boeken van een sessie of het stellen van je vragen klik je hier en vul je ht contactformulier in. Makkelijker: stuur een appje door op het WhatsApp icoontje te klikken.

lotus, flower, bloom-978659.jpg

In ben ingewijd in Reiki volgens het Usui systeem van natuurlijk genezen door Reikimaster Frank van Veen.

Een losse Reiki sessie van een uur kost €95. Voor overige tarieven klik hier  (onderaan pagina)

Menu