Contact opnemen?

Dat kan met het contactformulier hieronder of via de WhatsApp knop rechtsboven op deze pagina

 

Contactgegevens

Josien Koster

tel 0651663612

e-mail josienkoster@dejasvanjos.nl

Utrecht

KVK nr 80058434

Coaching vindt plaats in mijn coachingsruimte aan huis in Utrecht Hoograven en/of online. Yoga is (tot nader orde) online via Zoom. 

Ik neem je tijdens Coaching, Begeleiding, Yoga en Lichaamswerk ook graag mee naar buiten. In de natuur kun je je vaak heel goed verbinden met jezelf en alles in en om je heen. 

Heb je een vraag, wil je een gratis kennismakingsgesprek of wil je je aanmelden voor coaching, online Yin Yoga of de Zijnscirkel (Ruimte voor Zijn)? Stuur me een bericht met het formulier hieronder. Je kunt ook een WhatsApp sturen via de knop rechtsboven aan deze pagina. Nog makkelijker: stuur een appje door op het Whatsapp icoon te klikken. Ik neem z.s.m. contact met je op!

  Als je dit contactformulier invult kom je op mijn mailinglijst. Je kunt altijd weer uitschrijven.

  UNADJUSTEDNONRAW_thumb_619

  Tarieven

  Oriënterend kennismakingsgesprek is gratis

  Intakegespek 60 euro

  Pakket 1 – 410 euro

  Pakket 2 – 675 euro

  Pakket 3 – 998 euro

  Sessie (75 min) 90 euro

  Sessie (90 min) 99 euro

  Alle prijzen zijn inclusief btw | Coaching en Begeleiding op afstand is mogelijk | Kosten mogen nooit een reden zijn om geen afspraak te maken, neem contact op voor de mogelijkheden | Bij verhindering min. 48 uur v.t.v. doorgeven | Bij niet nagekomen afspraak of korter dan 24 uur v.t.v. afgezegd ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

   
  Menu