A685051E-9FF9-4501-BA6F-0452FAEFAFD6

Het 'ik-gun-mezelf-gevoel', ken je dat?

Als je hier kijkt dan ben je waarschijnlijk op een punt in je leven dat je én vastloopt én verlangt naar iets nieuws. Dat is spannend! Het oude dient niet meer of is er niet meer, maar het nieuwe is nog onbekend. Angst en verlangen gaan vaak samen, het zijn twee kanten van dezelfde medaille. Als je dit herkent, dan ben je nu dus op het juiste moment op de juiste plek! 

Het verlangen naar bewustwording, ontwikkeling, heling en spirituele groei kan verschillende oorzaken hebben. Vaak is het na een impactvolle gebeurtenis of life event, zoals het verlies van een dierbare, een burnout, een ernstige ziekte of een nieuwe levensfase, maar dat hoeft niet. Soms zijn het chronische of onverklaarbare (fysieke, mentale of emotionele) klachten, gedoe in relaties, problemen op je werk, patronen of (verslavings)gedrag waar je steeds weer in vastloopt. Het kan ook zijn dat je op het juiste moment het juiste boek leest, een website bezoekt of een persoon tegenkomt die iets met je deelt dat je raakt. Wat het ook is, er is vaak óf angst en pijn óf diepe resonantie of verlangen wat jou als het ware de juiste kant op stuurt. Grote kans dat je daarom ook dit leest.

Ik zeg altijd: het ‘ik-gun-mezelf-gevoel’ is een belangrijke, juist omdat we dat eigenlijk zo moeilijk vinden. We laten de omstandigheden en mensen in ons leven meestal voorgaan op wat ten diepste klopt voor ons. Waarom? Omdat we dat zo geleerd hebben en onbewust bepaald worden door onze jeugd, conditionering en trauma’s, omdat het spannend is voor onszelf te kiezen, omdat niet-weten doodeng is, omdat we bang zijn bekritiseerd of verlaten te worden… Kortom: als je het gaat onderzoeken worden we voor een groot deel geleefd en geleid door conditionering, pijn, trauma en zelfbescherming uit het verleden. Toen was dat nodig, nu houdt het ons tegen echt authentiek en (Zelf)liefdevol te leven. Wat nodig is, is dat je verbinding maakt met jezelf en wat in je leeft door te voelen! Datgene waar mensen eigenlijk zo goed in zijn! Minder denken en doen, meer voelen en Zijn. Herinneren wie je bent onder al die lagen en te krappe jasjes, zodat je tot een Zelf-geleid leven komt.

In zo’n leven zorg je, vanuit liefde voor je jezelf, goed voor jezelf. Zo kom je authentiek tot bloei én kun je oprechte verbindingen aangaan. En dat is heel vervullend! Spannend ook, in het begin, maar steeds fijner. Er is geen weg terug en dat is maar goed ook! Zijn wie je bent, zonder krappe jas, het is de bedoeling als je het mij vraagt!

Kom kennismaken, boek een gratis proefsessie of start meteen! Klik op de knop hieronder en vul het contactformulier in of, lekker makkelijk, klik op de WhatsApp knop op deze pagina. Tot gauw! Lees hier meer over AANBOD en WERKWIJZE

Menu