Zijnsgeoriënteerde coaching | breathwork

allium, flowers, plant

Uit die krappe jas! Minder stress en haast, meer rust, minder vermoeidheid meer energie, uit je hoofd in je lijf! Misschien heb je iets ingrijpends meegemaakt of kamp je met de gevolgen van trauma. Het kan zijn dat je op zoek bent naar jezelf na verlies of ziekte. Of je bent het zat om steeds vast te lopen in dezelfde patronen, in jezelf, op je werk of in relaties. Misschien merk je dat je bijvoorbeeld steeds te hard werkt, voor anderen aan het zorgen bent en aan jezelf voor bij gaat en voel je je overspannen en moe. Of je vindt het juist moeilijk om je met anderen te verbinden en te voelen waar het voor jou echt om gaat.

Waar jij je tegen verzet, blijft bestaan. Wat jij onder ogen ziet en doorvoelt, waar je doorheen durft te ademen, lost op en kan transformeren. Met radicale Zelfacceptatie, Zelfrespect en Zelfliefde kan het leven weer stromen. Belangrijkst is dat je weer gaat voelen en dat je emoties er mogen zijn! Precies daar help ik je bij! Als je jezelf tijd en ruimte gunt om stil te staan en je lichaam te voelen kom je erachter hoe het echt met je gaat. Lichaamsbewustzijn, gewaarzijn, voelend vermogen en een volle ademhaling helpen jou naar een bewust, belichaamd en authentiek leven. 

Het uitgangspunt is dat je al heel bent en je je dat weer mag herinneren. Elke moeilijkheid is ‘a gift in disguise’ en kun je zien als richtingaanwijzer naar zelfbevrijding en persoonlijke- en spirituele groei. Dus waar het leven wrijft en schuurt, mag jij leren voelen, vertragen, ademen en helen. Het lichaam vertelt je altijd de waarheid en wijst je de weg. In contact met je intuïtie en innerlijke waarheid, kun je richting geven aan je leven op een manier die klopt voor jóu! Dan voel je je levenslustig en levensluchtig!

Mensen omschrijven mij als sensitief, intuïtief, betrokken, oordeelloos, helder, waarachtig en liefdevol confronterend.

Kom je kennismaken? KLIK HIER voor een gratis oriënterend gesprek of proefsessie. 

Als je op zoek bent naar coaching bij kanker, klik dan hier. Zijnsgeoriënteerde en lichaamsgerichte coaching (evt. met breathwork) is in combinatie met mijn ervaringsdeskundigheid fijn als je het ‘ik-gun-mezelf-gevoel’ herkent en je jouw te krappe jas wilt uitdoen. Kom dan kennismaken! Een WhatApp is zo gestuurd! Hier lees je mijn verhaal.

Hier lees je meer over Zijnsoriëntatie

allium, flowers, plant

Kies wat bij je past

♥ Levenslust & levenslucht 1  Intake + 5 sessies (waarvan 1 Breathworksessie). €595

♥ Levenslust & levenslucht 2 Intake + 8 sessies (waarvan 1 Breathworksessie). €940

♥ Levenslust & levenslucht 3 Intake + 12 sessies (waarvan 2 Breathworksessies). €1410 

Levenslucht – Breathwork Losse breathworksessie (+/-2 uur) €150 

Levenslucht – Breathwork, Trauma release en transformatie Een Breathwork transformatie traject bestaat uit 4 ademsessies van +/- 2,5 uur voor het helen en releasen van trauma en opgeslagen trauma energie en diepgaande inzichten en transformatie + 2 Zijnsgeoriënteerde/ lichaamsgerichte coachingssessies van 75 min. Hierin is alle ruimte om het aangeraakte te verdiepen en het geleerde te integreren in je leven. Je leert hoe trauma in het lichaam werkt en om trauma te begrijpen vanuit de polyvagaaltheorie. De basis is Zijnsgeoriënteerde begeleiding om werkelijk tot integratie te komen en veranderingen in jezelf en je leven mogelijk te maken. Verder werk ik met focusing, body de-armouring & lichaamswerk, stembevrijding, oogposities, tension release excercises om de activatie en lading in het lichaam en zenuwstelsel op te sporen en los te laten. €800 Lees hier alles over ademwerk.

♥ Levenslustig & levenslustig traject op maat Hierin stellen we helemaal afgestemd op jouw behoefte een traject samen. 

allium, flowers, plant

Een traject is altijd afgestemd op jouw behoefte. Startpunt is waar jij bent en wat er in het hier en nu in je leeft. De basis is Zijnsgeoriënteerde- en Lichaamsgerichte coaching en Breathwork. We werken vanuit het hier & nu. Ademwerk/coaching, (energetisch) lichaamswerk, stembevrijding, energiewerk (Reiki), meditatie, visualisatie zet ik intuïtief in. De polyvagaal theorie en de lichaamsgerichte benadering van trauma- en stress release is verweven in mijn werk. Op deze pagina vind je een overzicht van gevolgde opleiding en training.

Ben je op specifiek op zoek naar coaching bij kanker, coaching bij fertiliteit & verlies of traumatherapie, neem dan contact op! Stuur een appje via de whatsapp knop of klik hier en dan bekijken we wat jij nodig hebt.

Luisteren ook eens naar deJasvanJos Podcast (op Spotify en Apple Podcasts). Klik hier om direct te luisteren. Je vindt er inspiratie, inzichtgevende informatie en begeleide oefeningen en meditaties. 

leaves-167478_1920

Tarieven

We bepalen samen welk pakket het beste bij je past. Prijzen zijn inclusief BTW. Klik onderaan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Oriënterend kennismakingsgesprek is gratis

Intakegespek 75 euro

Levenslust & levenslucht 1 – €595 (intake, 5 sessies, waarvan 1 breathworksessie)

Levenslust & levenslucht 2 – €940 (intake, 8 sessies, waarvan 1 breathworksessie)

Levenslust & levenslucht 3 – € 1410 (intake, 12 sessies, waarvan 2 breathworksessies)

Levenslucht – Breathwork & Trauma release traject €1000 (intake, 5 sessies van 3 uur)

Sessie los (75 min) € 119 

Sessie los (90 min) € 129  

Relatiesessie (90 min) €140 


Reikibehandeling (60-90 min) €95-115

Ademsessie (+/- 2,5 uur) €150

Duo Ademsessie (+/- 2,5 uur) €185

Ademtraject 4 sessies €550

Ademcirkel €35 per keer

Zijnscirkel voor vrouwen €35 per keer

Buiten Yoga per les €12,50

Yin Yoga per les €15

Alle prijzen zijn inclusief btw | Coaching en Begeleiding op afstand is mogelijk | Kosten mogen nooit een reden zijn om geen afspraak te maken, neem contact op voor de mogelijkheden | Bij verhindering min. 48 uur v.t.v. doorgeven | Bij niet nagekomen afspraak of korter dan 24 uur v.t.v. afgezegd ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

 
Menu