Lichaamsgerichte- en Zijnsgeoriënteerde Coaching

Verlang je er naar om die te krappe jas eindelijk uit te trekken? Minder stress, meer rust, minder vermoeidheid meer energie, uit je hoofd in je lijf?

Op het moment dat je een coach zoekt, sta je meestal je op een punt in je leven waar je voelt dat het tijd is voor pas op de plaats? Misschien heb je iets ingrijpends meegemaakt en voel je dat dit het moment is om je te krappe jas uit te doen. Het kan zijn dat je op zoek bent naar jezelf na verlies of ziekte. Of je bent het zat om steeds vast te lopen in dezelfde patronen, in jezelf, op je werk of in relaties. Misschien merk je dat je bijvoorbeeld steeds te hard werkt, voor anderen aan het zorgen bent en aan jezelf voor bij gaat. Of je vindt het juist moeilijk om je met anderen te verbinden en te voelen waar het voor jou echt om gaat.

Als je jezelf tijd en ruimte gunt om stil te staan, je lichaam te voelen en te verwoorden wat er van binnen speelt, kom je erachter hoe het echt met je gaat. Door het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn en voelend in je lichaam te zijn, ga je van doen en denken naar voelen en Zijn. Vanuit je natuurlijke staat van rust ben je staat om problemen en moeilijkheden te zien als uitdaging en kans tot transformatie en groei. Daar is Lichaamsgerichte en Zijnsgeoriënteerde Coaching en Training op gericht.

Uitganspunt is: Waar jij je tegen verzet, blijft bestaan. Wat jij onder ogen ziet en doorvoelt, lost op en kan transformeren. In een traject met mij leer van denken naar voelen te gaan. Leven vanuit lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid is vervullend, ontspannend en inzichtgevend. Op een constructieve manier voor jezelf zorgen staan centraal. Pas dan kun je er ook echt voor een ander zijn.

Mensen omschrijven mij als betrokken, oordeelloos, helder en liefdevol confronterend.

Wil je meer weten of ervaren of dit klopt voor jou? Stuur een Whatsapp voor een kennismakingsgesprek of een gratis (volwaardige!) proefsessie. Bekijk ook het filmpje en de pakketten hieronder.

Lees hier meer over mijn WERKWIJZE

allium, flowers, plant

Coach Pakketten

Kies het pakket dat past bij jou

Pakket 1 Innerlijke Rust

In 5 sessies van 75 min. werken aan lichaamsbewustzijn, (opnieuw) leren voelen, innerlijke rust en ontspanning. Door contact te maken met wat er innerlijk leeft, ont-dek je de plek van rust in jezelf. Van hoofd naar hart en buik – van denken naar voelen.

€ 420 incl. BTW

Pakket 2 Innerijke Kracht

In 8 sessies van 75 min. vanuit Innerlijke Rust werken aan aan jouw proces van rouw en Zelfbevrijding. Innerlijke Kracht speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van Zelfcompassie en Zelfliefde. Hoe meer je van jezelf houdt, hoe beter je jezelf kunt dragen. Van voelen naar Zijn.

€ 675 incl. BTW

Pakket 3 Innerlijke Wijsheid

In 12 sessies van 75 min. belangrijke stappen zetten in jouw transformatieproces naar een vrijer mens. Vanuit een basis van Innerlijke Rust -en  Kracht in contact komen met jouw Innerlijke Wijsheid waarin je ont-dekt wie je echt bent. Als jij jezelf tot bloei brengt, ben je als vanzelf van betekenis. Van Zijn naar geïnspireerde actie ; een volgende stap zetten die klopt voor jóu.

€ 998 incl. BTW

Welk pakket je ook kiest, tijdens de duur van jouw traject mag je tegen gereduceerd tarief meedoen aan Yin Yoga op woensdagochtend (online via Zoom).  Je betaalt dan i.p.v. € 11 euro maar € 9 per les van 75 minuten.

In elk pakket is ruimte voor lichaamswerk, meditatie, visualisatie, ademwerk, yoga en natuurcoaching.

Coaching start altijd met een hulpvraag. Als je die niet helder hebt, dan help ik je daarbij. Coaching is altijd maatwerk. Ik sluit altijd aan bij waar jij bent. Ik ben er om jou te faciliteren en ondersteunen (en soms liefdevol te confronteren) in je proces. 

allium, flowers, plant
leaves-167478_1920

Tarieven

We bepalen altijd samen welk pakket het beste bij je past. Klik onderaan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Oriënterend kennismakingsgesprek is gratis

Intakegespek 65 euro

Pakket 1 – € 420 incl (intake, yin yoga gereduceerd tarief)

Pakket 2 – € 675 incl.(intake, 8 sessies, yin yoga gereduceerd tarief)

Pakket 3 – € 998 incl.(intake, 12 sessies, yin yoga gereduceerd tarief)

Sessie (60 min) € 75

Sessie (75 min) € 90 

Sessie (90 min) € 99 

Alle prijzen zijn inclusief btw | Coaching en Begeleiding op afstand is mogelijk | Kosten mogen nooit een reden zijn om geen afspraak te maken, neem contact op voor de mogelijkheden | Bij verhindering min. 48 uur v.t.v. doorgeven | Bij niet nagekomen afspraak of korter dan 24 uur v.t.v. afgezegd ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

 
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_619
Menu