Holistische Zijnsgeoriënteerde Coaching

Verlang je er naar om die te krappe jas eindelijk uit te trekken? Minder stress, meer rust, minder vermoeidheid meer energie, uit je hoofd in je lijf? Het zou zomaar kunnen dat je het ‘ik-gun-mezelf-gevoel’ herkent! LEES HIER  MEER !

Op het moment dat je een coach zoekt, sta je meestal je op een punt in je leven waar je voelt dat het tijd is voor pas op de plaats? Misschien heb je iets ingrijpends meegemaakt en voel je dat dit het moment is om je te krappe jas uit te doen. Het kan zijn dat je op zoek bent naar jezelf na verlies of ziekte. Of je bent het zat om steeds vast te lopen in dezelfde patronen, in jezelf, op je werk of in relaties. Misschien merk je dat je bijvoorbeeld steeds te hard werkt, voor anderen aan het zorgen bent en aan jezelf voor bij gaat. Of je vindt het juist moeilijk om je met anderen te verbinden en te voelen waar het voor jou echt om gaat.

Als je jezelf tijd en ruimte gunt om stil te staan, je lichaam te voelen en te verwoorden wat er van binnen speelt, kom je erachter hoe het echt met je gaat. Door het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn en voelend in je lichaam te zijn, ga je van doen en denken naar voelen en Zijn. Vanuit je natuurlijke staat van rust ben je staat om problemen en moeilijkheden te zien als uitdaging en kans tot transformatie en groei. Daar is Lichaamsgerichte en Zijnsgeoriënteerde Coaching en Training op gericht.

Uitganspunt is: Waar jij je tegen verzet, blijft bestaan. Wat jij onder ogen ziet en doorvoelt, lost op en kan transformeren. In een traject met mij leer van denken naar voelen te gaan. Leven vanuit lichaamsbewustzijn en lichaamswijsheid is vervullend, ontspannend en inzichtgevend. Op een constructieve manier voor jezelf zorgen staan centraal. Pas dan kun je er ook echt voor een ander zijn.

Mensen omschrijven mij als sensitief, intuïtief, betrokken, oordeelloos, helder, waarachtig en liefdevol confronterend.

Wil je meer weten of ervaren of dit klopt voor jou? Stuur een Whatsapp voor een kennismakingsgesprek of een gratis (volwaardige!) proefsessie. Bekijk ook het filmpje en de pakketten hieronder.

Lees hier meer over mijn WERKWIJZE

allium, flowers, plant

Coach Pakketten

Kies het pakket dat past bij jou

♥ Pakket 1 Innerlijke Rust

In 5 sessies van 75 min. werken aan lichaamsbewustzijn, (opnieuw leren) voelen, innerlijke rust en ontspanning. Door contact te maken met wat er innerlijk leeft, ont-dek je de plek van rust in jezelf. Van hoofd naar hart en buik – van denken naar voelen.

€ 535 incl. BTW

♥ Pakket 2 Innerlijke Kracht

In 8 sessies van 75 min. vanuit Innerlijke Rust werken aan aan jouw proces van Zelfbevrijding en heling. Innerlijke Kracht speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van Zelfcompassie en Zelfliefde. Via lichaamsbewustzijn de wijsheid van het lichaam ontdekken, zodat je innerlijk kompas en intuïtie ruimte krijgen. Van voelen naar Zijn.

€ 840 incl. BTW

♥ Pakket 3 Innerlijke Wijsheid

In 12 sessies van 75 min. belangrijke stappen zetten in jouw transformatieproces naar een vrijer mens. Vanuit een basis van Innerlijke Rust -en  Kracht in contact komen met jouw Innerlijke Wijsheid waarin je ont-dekt wie je echt bent. Als jij jezelf tot bloei brengt, ben je als vanzelf van betekenis. Van voelen en Zijn naar geïnspireerde actie; een volgende stap zetten die klopt voor jóu.

€ 1230 incl. BTW

♥ Pakket 4 Transformatie jaar

In 20 sessies gaan we een jaar lang samen ‘aan de slag’ met jouw helings- en transformatiereis. Alle ruimte en tijd om vanuit vertraging en volledige belichaming te worden wie je in de kern al bent. In dit traject is veel ruimte om gericht te werken aan stressregulatie, traumarelease en psycho/body-mind educatie vanuit de polyvagaal theorie. Met lichaamsbewustzijn en interoceptie (bewustzijn van je ‘innerlijk lichaam’ en de signalen) via veilig en aanwezig in het lichaam naar voelen en bewust aanwezig Zijn. Rustend in Zijn ontstaat ruimte voor intuïtie en je innerlijker wijsheid en wordt geïnspireerd en authentiek leven mogelijk.

€ 1980 incl. BTW

Een traject is altijd maatwerk, volledig afgestemd op jouw behoefte en verlangen. In elk pakket is de basis (intuïtieve en holistische) Zijnsgeoriënteerde- en Lichaamsgerichte coaching en therapie. We werken vanuit het hier & nu. Lichaamswerk, meditatie, visualisatie, ademwerk, yoga en natuurcoaching maken onderdeel uit van het pakket. We werken samen aan het crëeren van een routine die jou in je persoonlijke practice en dagelijks leven helpt. De polyvagaal theorie en de lichaamsgerichte benadering van trauma- en stress release is verweven in het werk. Clear Mind & Bodyfulness – Releasing stress, mind worries less!

Ben je op specifiek op zoek naar coaching bij kanker, coaching bij fertiliteit & verlies of traumatherapie, neem dan contact op via de whatsapp knop en dan bekijken we wat jij nodig hebt.

Coaching start altijd met een hulpvraag. Als je die niet helder hebt, dan help ik je daarbij. Coaching is altijd maatwerk. Ik sluit altijd aan bij waar jij bent. Ik ben er om jou te faciliteren en ondersteunen (en soms liefdevol te confronteren) in je proces. Luisteren naar deJasvanJos Podcast (Spotify en Apple Podcasts) heeft een verdiepend effect op je proces. Je vindt er inspiratie, inzichtgevende informatie en begeleide oefeningen die je tussendoor kunt doen en kunt integreren in je persoonlijke practice.

allium, flowers, plant
leaves-167478_1920

Tarieven

We bepalen altijd samen welk pakket het beste bij je past. Klik onderaan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Oriënterend kennismakingsgesprek is gratis

Intakegespek 75 euro

Pakket 1 – € 535 incl (intake, 5 sessies, educatie)

Pakket 2 – € 840 incl.(intake, 8 sessies, educatie)

Pakket 3 – € 1230 incl.(intake, 12 sessies, educatie

Pakket 4 – € 1980 incl. (intake, 20 sessies, educatie)

Sessie los (75 min) € 109 (incl btw) 

Sessie los (90 min) € 120 (incl btw) 

Alle prijzen zijn inclusief btw | Coaching en Begeleiding op afstand is mogelijk | Kosten mogen nooit een reden zijn om geen afspraak te maken, neem contact op voor de mogelijkheden | Bij verhindering min. 48 uur v.t.v. doorgeven | Bij niet nagekomen afspraak of korter dan 24 uur v.t.v. afgezegd ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

 
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_619
Menu