Ademcirkel

Ontdek de kracht én zachtheid van ademwerk in een kleine, veilige groep. Een ademcirkel is een groepsademsessie. We beginnen en eindigen we met een korte deelronde of sharing circle, vandaar óók de naam ademcirkel Een ademcirkel is een innerlijke reis (op muziek) met transformerend en ontspannend effect op fysiek, mentaal, emotioneel en spirituele niveau. Bewust (verbonden) ademen maakt levensenergie wakker. Laat energie stromen in je lichaam en kom dichter bij je ware kern!

Ademen is een hele mooie manier om contact te maken met je lichaam en de diepere lagen in jezelf, zenuwstelsel en brein. Het maakt je lichaamsbewust, helpt loslaten en ontspannen. Samen ademen in een groep heeft een extra dimensie door de veilige en verbindende space waarin we ademen. De ervaring van dichtbij jezelf zijn IN een veilige groep is heel helend.

pexels-thirdman-6957386

Een ademcirkel nodigt je uit om met jezelf te zijn en alles wat van binnen leeft of wakker wil worden. Het geeft je vaak veel inzicht in jezelf. Ademwerk herstelt het contact met je intelligente lijf. Vooraf stem je af op jouw intentie, vraag, thema of specifieke plek van activatie in je lichaam. Daarmee ga je de sessie in.

Er is alle ruimte voor jou(w proces) om op fysiek, mentaal en emotioneel niveau spanning, stress en ongemak los te laten. Na afloop voel je je ontspannen, tintelend en levend en heel dicht bij jezelf.

Tijdens de ademsessie nodig ik je uit expressie te geven aan wat aangeraakt wordt of in beweging wil komen. Dit kan d.m.v. de stem, fysieke beweging maken, trillen, schudden.

Uiting geven aan gestagneerde of geblokkeerde energie of emoties, zeker in een groep, is voeding en soms ook een trigger wat je helpt tot de kern te komen. Op die manier ben je spiegel en uitnodiging voor elkaar. 

Ik werk met stembevrijding en pas waar nodig bodywork toe in de vorm van drukpunten, zachte aanraking en energiewerk (altijd afgestemd en met consent! 

Veiligheid en aandacht staan voorop! Er is voldoende ruimte voor landen, uitleg, in het lichaam komen en iets te delen. Na afloop is er een korte sharing met thee en iets lekkers. Het is helemaal aan jou of en wat je deelt in de groep. 

What happens in the circle stays in the circle.

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdagavond 17 sept, 14 nov, 12 dec 19:30-21:30 uur (inloop vanaf 19:00) Voor de agenda klik je hier

Waar: Kanaalweg 84A, Utrecht (gratis parkeren)

Voor wie: Voor iedereen die de zachte en transformerende kracht van ademwerk wil ervaren in een veilige groep en verlangt naar verbinding met zichzelf. 

Wat kost het: De energie uitwisseling is €40, vooraf te betalen per tikkie

Aanmelden: Stuur een Whatsapp of DM (@dejasvanjos op instagram). Doe het op tijd, want er zijn maximaal 8 plekken!

Heb je vragen, twijfel je of een ademsessie voor jou geschikt is? Via de link hieronder lees je alles over ademwerk, achtergronden, FAQ, contra-indicaties en meer! Ademwerk is veilig, maar geschied altijd op eigen risico.

Voor alles over ademcoaching en breathwork klik je hier

Menu