Aanbod Essentiewerk

Lichaamsgerichte- en Zijnsgeoriënteerde Coaching

Voel je dat je uit je jas gegroeid bent en dat het nu tijd is voor jóu? Sta je op een punt in je leven waar je voelt dat het tijd is voor een pas op de plaats? Ben je op zoek naar jezelf na een groot verlies of een ingrijpende verandering? Bijvoorbeeld door het verlies van een dierbare, je gezondheid of een baan. Door aanhoudende spanning en stress, een burn-out, scheiding of relatiebeëeindiging (in welke vorm ook). Als je kinderen het huis uit zijn, je je afvraagt ‘of dit het nu is’ of jezelf simpelweg meer rust en bewegingsvrijheid gunt.

Je kunt het leven zien als een aaneenschakeling van verliesmomenten. Iedere verandering draagt een verlies in zich en ieder verlies een diamant. Je verlies onder ogen zien en doorvoelen is ingang tot Bevrijding, Groei en Transformatie. Dit proces helpt je om bewuster in het leven te staan! 

Essentiewerk in de vorm Lichaamsgerichte- en Zijngeoriënteerde Coaching helpt hierbij enorm. Een traject bij mij biedt je steun en handvatten om tot een leven met meer balans te komen. Een leven waarin je meer gaat leven vanuit jouw innerlijke waarheid. Door contact te maken met je lichaam en JA te zeggen tegen alles wat zich innerlijk voordoet (incl. de weerstand hiertegen!), komt er ruimte voor ontspanning. Je kunt dat met meer rust en vertrouwen keuzes maken die kloppen voor jou op dit moment.  

De ervaring leert dan je aan een enkele sessie niet genoeg hebt. Lees verder en bekijk het filmpje en de pakketten. KLIK HIER

Meer weten over Essentiewerk – Yoga? KLIK HIER

leaves-167478_1920

Essentiewerk

Lichaamsgerichte- en Zijnsgeoriënteerde coaching

(ook online)

 Bij Kanker | Fertiliteit en Verlies |  Loopbaan & Levensvragen

GA NAAR COACHING AANBOD     

Essentiewerk

Yoga 

Online Yin Yoga

Buiten Yoga (Hatha Slow Flow) Stadstuin Zuilen

Yoga op het werk | Yoga op maat

GA NAAR YOGA AANBOD

Coaching vindt plaats in mijn coachingsruimte aan huis in Utrecht Hoograven. Onlinemogelijkheden zijn er zeker ook! Geheel online of als toevoeging kan dit heel waardevol zijn. Ik neem je tijdens Coaching, Begeleiding, Yoga en Lichaamswerk ook graag mee naar buiten. In de natuur kun je je vaak heel goed verbinden met jezelf en alles in en om je heen. 

Menu